Hakkımızda

Kurucumuz Hüseyin AKKAŞ, 1965 yılında ticaretle uğraşan bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. 1976 yılından 1982 yılına kadar yumurta üretimi, 1982 yılından 1991 yılına kadar da kendi mütevazı kesimhanelerinde kesimini yaptığı yumurta tavuğunu bölgesel ve butik olarak kendi perakende dükkanında satışını gerçekleştirdi. 1991 yılından 2008 yılına kadar ise Banvit bayiliği alarak endüstriyel piliç eti sektöründe Türkiye'nin eski firmalarından biri olarak bölgesinde AKKAŞ ismini akıllara yazdırdı.

Firmamız 2008 yılından itibaren ise Beypiliç firmasının bayiliğini yapmaya devam etmekte olup, 43 yılı aşkın tecrübe ve sektöründe markalaşmış ismimizle ticaret hayatımıza devam etmekteyiz.

Firmamız piliç sektörünün önde gelen firmalarından olan Beypiliç'in Kütahya ve Uşak bölge bayiliğine sahip olup, ayrıca Namet, Eker, SuperFresh bölge bayiliğini de bünyesinde bulundurmaktadır.

Gıda sektöründe frigorifik araçlarımız ile;

  • Kütahya ve ilçeleri,
  • Bursa'nın Harmancık, Büyükorhan, Orhaneli ve Keles ilçelerinde,
  • Manisa'nın Demirci ilçesine,
  • Uşak ve Banaz ilçesine geniş servis ağı ile aktif olarak hizmet vermektedir.

Kendi ürünümüz olan APİ markası ile de Beyaz et sektöründe entegre tesislerimizde üretmiş olduğumuz ürünlerimizi, geniş servis ve bayii ağımız ile siz müşterilerimize sunmaktayız.

Akkaş Gıda

GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ

Şirketimiz, ürünlerimiz ve hizmetlerimizin kalitesini arttırmak ve sizlere en iyiyi sunabilmek adına sizlerin de görüş ve önerilerinize önem veriyoruz. Bu doğrultuda bizlere görüşlerinizi ulaştırmak için iletişim formumuzu kullanabilirsiniz.

ÜRÜN GRUPLARIMIZ